קוסקוס ומוגראביה עם עגבניות מיובשות בתנור
קוסקוס ומוגראביה עם עגבניות מיובשות בתנור הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלאי ירקות, g mograbiah, g קוסקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו קוסקוס ומוגראביה עם עגבניות מיובשות בתנור, כיצד להפוך תוצרת בית מיובשת (תנור מיובש) עגבניות, ו עגבניות מיובשות בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 149° / 150 ° C. מסדרים את חצאי העגבניות, צד העור למטה, על תבנית אפייה ומפזרים עם הסוכר, 2 כפות שמן הזית, חומץ בלסמי, וכמה מלח ופלפל.
מניחים בתנור ואופים במשך 2 שעות, עד העגבניות איבדו את רוב הלחות שלהם.
בינתיים, לשים את הבצל במחבת גדולה עם 4 כפות של שמן זית ו sauté על חום גבוה במשך 10 עד 12 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהם בצבע זהב כהה.
לזרוק את מוגראביה לתוך מחבת גדולה של מים מלוחים רותחים (כמו לבישול פסטה). מבשלים במשך 15 דקות, עד שהוא רך אבל עדיין שומר על ביס; זנים מסוימים עשויים לקחת פחות זמן, כך לבדוק את ההוראות על החבילה.
מסננים היטב ולשטוף מתחת למים קרים.
בסיר נפרד, להביא את המניה לרתיחה עם זעפרן וקצת מלח.
מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה ומוסיפים 3 כפות שמן זית ואת המניה הרותחת. מכסים בניילון נצמד ועוזבים למשך 10 דקות.
לאחר מוכן, לערבב את הקוסקוס עם מזלג או מקצף כדי להיפטר מכל גושים כדי fluff אותו.
מוסיפים את המוגראביה המבושל, העגבניות והמיצים שלהם, הבצל והשמן שלהם, הטרגון, וחצי מזרעי הניג ' לה. לטעום ולהתאים את התיבול ושמן. סביר להניח כי זה יצטרך כמות נכבדה של מלח. אפשר לצלחת להגיע לטמפרטורת החדר. כדי לשרת, לסדר את זה בעדינות על צלחת הגשה, למקם את labneh על גבי (כדורים או כפות), טפטוף עם שמן שנותר, ולסיים עם שאר זרעי nigella.