קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (cuscus con brodo di pesce)
קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (cuscus con brodo di pesce) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, פטרוזיליה שטוחה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו מרק עם קרפים (קרספל en Brodo), מרק דגים בפסה, ו Gran Fritto di Pesce (מטגנים מעורבים של דגים) (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הקוסקוס על פי ההוראות על החבילה. בינתיים, בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני נמוך, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים אותו עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את השום וכמה צובטים של פפרונצ ' ינו ומבשלים עד הבצל שקוף והשום זהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והסלרי ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהם רכים ורגשניים, כ -20 דקות.
שכב בדגים ומערבבים כדי לכסות עם הרוטב.
מוסיפים את ריכוז העגבניות, הפטרוזיליה, הקינמון ועלי המפרץ ומתבלים במלח ופלפל. מכסים במים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים שנחשפו במשך 30 דקות.מסננים את המניה דרך מסננת, לחיצה על כל המיצים. השליכו את המוצקים והעבירו את המרק למחבת רוטב נקייה. צריך להיות 4 או 5 כוסות של מרק; מערבבים במים במידת הצורך. טעם לתיבול ולהתאים לפי הצורך. תתקפלו ותתחממו.
מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה, רחבה ומגישה.
יוצקים 3 כוסות של מרק על זה, מערבבים עם מזלג, ומכסים בחוזקה עם רדיד אלומיניום. לעטוף במגבת מטבח ולתת לעמוד 30 דקות עד 1 שעה.ממש לפני ההגשה, מרחו את הגרונים. מחממים את המרק שנותר ומגישים בצד. למעלה עם קלמרי מטוגן אופציונלי אם אתה רוצה.