קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (cuscus con brodo di pesce)

קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (cuscus con brodo di pesce)
קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (cuscus con brodo di pesce) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, פטרוזיליה שטוחה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו מרק עם קרפים (קרספל en Brodo), מרק דגים בפסה, ו Gran Fritto di Pesce (מטגנים מעורבים של דגים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הקוסקוס על פי ההוראות על החבילה. בינתיים, בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני נמוך, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים אותו עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום וכמה צובטים של פפרונצ ' ינו ומבשלים עד הבצל שקוף והשום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את העגבניות והסלרי ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהם רכים ורגשניים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
שכב בדגים ומערבבים כדי לכסות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את ריכוז העגבניות, הפטרוזיליה, הקינמון ועלי המפרץ ומתבלים במלח ופלפל. מכסים במים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים שנחשפו במשך 30 דקות.מסננים את המניה דרך מסננת, לחיצה על כל המיצים. השליכו את המוצקים והעבירו את המרק למחבת רוטב נקייה. צריך להיות 4 או 5 כוסות של מרק; מערבבים במים במידת הצורך. טעם לתיבול ולהתאים לפי הצורך. תתקפלו ותתחממו.
מרכיבים שתצטרך
ריכוז עגבניותריכוז עגבניות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה, רחבה ומגישה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים 3 כוסות של מרק על זה, מערבבים עם מזלג, ומכסים בחוזקה עם רדיד אלומיניום. לעטוף במגבת מטבח ולתת לעמוד 30 דקות עד 1 שעה.ממש לפני ההגשה, מרחו את הגרונים. מחממים את המרק שנותר ומגישים בצד. למעלה עם קלמרי מטוגן אופציונלי אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה