קוסקוס שעורה ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 925 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית מתכונים דומים: קוסקוס ירקות (קוסקוס Aux Légumes), שעורה ירקות, ו פילאף ירקות ושעורה.
הוראות
1
משרים חומוס מיובש במים 3 כוסות לפחות 8 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז ספוג חומוס ולשלב עם 6 כוסות מים קרים בסיר 3-4 ליטר ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ולהניח בצד.
1
זעפרן טוסט קל במחבת כבדה קטנה ויבשה על חום נמוך בינוני, רועד מחבת, רק עד ריחני, על 1 דקה, ולאחר מכן להעביר צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2
עגבניות חצוי בשר באח על חורים עגולים גדולים של פומפיה תיבת, להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
3
שים שמן, עגבניות מגורדות, בצל, פלפל, זנגביל, מלח, רסק עגבניות, זעפרן בחלק התחתון של קוסקוסיר (או בסיר 5-6 ליטר) ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מים ו-ras-el-hanout ומביאים מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1
בעוד מרק מגיע לרתיחה, לשים קוסקוס בקערה רחבה גדולה לזרוק עם מלח, ואז לטפטף עם 2 כפות שמן, משפשף דגנים בין כפות הידיים כדי להפיץ שמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים קוסקוס עם 1 כוס מים פושרים, משפשף כדי להפיץ באופן שווה לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים את החלק העליון של קוסקוס (אם משתמשים במסננת או אוניית קיטור, קו עם גבינה) עם קוסקוס בשכבה אפילו, רופף ללא אריזה.
מרכיבים שתצטרך
4
הגדר קוסקוס מעל מרק רותח ואדים, חשוף, עד קיטור עולה באופן שווה על פני השטח של קוסקוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
העברת קוסקוס לקערה נקייה (cheesecloth הזמנה אם שימוש).
מרכיבים שתצטרך
6
תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז מפזרים 1 כוס מים שוב בעדינות לשפשף קוסקוס בין כפות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
7
תנו לקוסקוס לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
בעוד עומד קוסקוס, להוסיף גזר לפת מרק קוסקוסיר ולחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
9
להחזיר קוסקוס לראש קוסקוסיר וקיטור פעם שנייה, חשוף, באותו אופן, עד קיטור עולה באופן שווה על פני השטח, ולאחר מכן להעביר קערה שוב (cheesecloth שמירה). מערבבים רק מספיק מים (1/2 עד 3/4 כוס) לתוך קוסקוס כדי לגרום לו לבוא יחד כאשר קומץ סחוט מחזיק את צורתו בלי פיצוח.
מרכיבים שתצטרך
10
תנו לקוסקוס לעמוד, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
בעוד עומד קוסקוס, להוסיף קישואים, כרוב, דלעת סקווש מרק לבשל, מכוסה, עד ירקות הם כמעט מכרז, ולאחר מכן להוסיף חומוס מבושל.
מרכיבים שתצטרך
12
לשפשף הנותרים 2 כפות שמן לתוך קוסקוס, ולאחר מכן להעביר לחלק העליון של קוסקוס וקיטור קוסקוס בפעם השלישית באותו אופן כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1
שמן חום במחבת 7 עד 8 אינץ ' על חום מתון עד רק שקדים חמים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
1
מערבבים בעדינות 1/2 כפית חריסה לתוך מרק ומגישים קוסקוס עם ירקות, מרק, שקדים מטוגנים, קונפי בצל אדום דבש, ואת האריסה.
מרכיבים שתצטרך
2
הערות של טבחים: חומוס מיובש יכול להיות ספוג 3 ימים קדימה, ואז מבושל 2 ימים קדימה ומקורר נוזלי הבישול שלהם, מכוסה. אם אין לך זמן להשרות ולבשל גרגרי חומוס יבשים, אתה יכול להשתמש חומוס משומר שטוף סחוט. מרק יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם לפני שתמשיך עם מתכון. קוסקוס יכול להתבצע 2 שעות קדימה ונשמר חם, מכוסה. אם אין לך קוסקוסיר, אתה יכול להשתמש בסיר 5-6 ליטר לבשל את תבשיל הירקות, וסיר שני כדי קיטור על הקוסקוס מעל מים, כגון סיר רחב מצויד במסננת או סיר פסטה מצויד עם תוספת פסטה/קיטור. אם חורים במסננת או ספינת קיטור גדולים, קו עם שכבה כפולה של גבינה. אם באמצעות שיטה זו, לבשל את התבשיל מכוסה חלקית.