קוק מטוגן
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קוק מטוגן בשמן עמוק, שתף קולה: קאפקייקס עם ציפוי וניל דובדבן, ו עוגת רום וקולה.
הוראות
בחום סיר קטן 1 1/2 כוסות קוקה קולה מעל חום גבוה בינוני עד שהוא מפחית רק 1/2 כוס להתרכז קולה, כ 15 דקות.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר. בעוד קוקה קולה מצטמצמת, קצפת וסוכר מגורען במערבל דוכן או ביד עד פסגות נוקשות נוצרות.
מערבבים את הסוכר של קונדיטור וקינמון בקערה גדולה ומניחים בצד.
שמן חום עד 182° בתנור הולנדי גדול ולהתאים להבה כדי לשמור על טמפרטורה. בעוד שמן הוא חימום להכין את הבלילה fritter.
בקערה גדולה להקציף יחד הנותרים 1/3 כוס קוקה קולה עם וניל. מערבבים ביסוויק כדי ליצור בצק דביק.
מפזרים על פני הבצק קמח עד לקבלת בצק גמיש ופחות דביק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח בנדיבות. לשטח את הבצק לתוך ריבוע גדול על 1/2 'עבה לחתוך לחתיכות מרובע 3/4'.
מגלגלים כל ריבוע לכדור קטן.
אחד בכל פעם, מניחים את הכדורים במסננת רדודה עמידה בחום ולאחר מכן בזהירות להעביר את השמן החם, בישול לא יותר מ 4 בכל פעם. מטגנים במשך 1 עד 2 דקות או עד הזהב על הקרקעית. לאחר מכן באמצעות מסננת או מלקחיים עמידים בחום, בזהירות להפוך fritters ומטגנים עד חום זהוב בצד השני, על 1 דקה יותר. השתמש מסננת כדי להסיר כיסונים משמן חם.
העברה למתלה קירור חוט מצופה מגבת נייר. חוזר, בישול בקבוצות, עד שכל כדורי הבצק נשרפו.
לזרוק כיסונים בסוכר קינמון. מחלקים את הטוגנים בין ארבע כוסות כדור נמוך, טפטוף fritters עם ריכוז קולה ואז העליון עם קצפת ודובדבן.