קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

קוקוס בהשראת תאילנדית-פודינג אורז Pandan עם מנגו טרי

קוקוס בהשראת תאילנדית-פודינג אורז Pandan עם מנגו טרי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 628 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך עלי פנדה, מנגו ataulfo, אורז יסמין תאילנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 100 אוהדים. נסו אורז דביק קוקוס תאילנדי מתוק עם מנגו טרי, מנגו תאילנדי עם פודינג אורז הל, ו פודינג טאפיוקה קוקוס תאילנדי עם מנגו קאיין מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את האורז והמים לסיר 2 ליטר, מערבבים אחד, מניחים אותו על חום גבוה, ומביאים לרתיחה, חשופים. להפחית את החום לסביבה הנמוכה ביותר, לכסות את הסיר, ולאפשר לאורז לספוג לאט את כל המים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, מניחים את עלי הפנדה הקצוצים וחלב קוקוס בבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד נוזלי, על 30 שניות. להעביר תערובת דרך מסננת רשת בסדר להגדיר בקערה להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לאחר שהאורז ספג את כל המים, מוסיפים לסיר את חלב הקוקוס החרוך בפנדה, הסוכר והמלח. תן את התערובת מערבבים ולהביא אותו לרתיחה קשה על חום בינוני. אפשר את פודינג האורז להרתיח קשה במשך 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את הסיר מחום ולתת פודינג האורז לשבת, מכוסה וללא הפרעה, במשך 10 דקות. מערבבים פעם אחת ולתת פודינג האורז לשבת, מכוסה, עוד 10 דקות לפני ההגשה. אתה יכול גם לאפשר את פודינג האורז להתקרר לחלוטין לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחלקים את פודינג האורז ל 4 מנות. למעלה כל מנה עם חלק אחד של מנגו מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מגישים באופן מיידי.