קוקוס ועוגת אננס טרייה הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קוקוס ועוגת אננס הפוכה טרי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת אננס הפוכה טרייה, עוגת אננס הפוכה טרייה, ו עוגת קוקוס אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד מרכיבים יבשים בקערה בינונית. לאחר מכן לטאטא במרכיבים שנותרו עד מעורבב.
הכן אש לבישול הולנדי עליון ותחתון (ראה" איך להשתמש בתנור הולנדי", להלן), אבל באמצעות רק 40 בריחים. קו 4-qt. תנור הולנדית מחנה ברזל יצוק עם נייר כסף אז זה מגיע את הצדדים לחלק העליון.
הפוך ציפוי: להמיס חמאה בתנור הולנדי, מסתובב לצדדים המעיל.
מפזרים סוכר על תחתית המחבת, ולאחר מכן לפזר אננס על גבי. למרוח בעדינות את הבלילה על אננס, לכסות, ולסדר גחלים על גבי סיר.
מבשלים עוגה, מחבת מסתובבת כל 5 דקות ודוחפים גחלים העליון יחד כפי שהם לשרוף, עד קיסם מוכנס בכמה מקומות יוצא עם בצק לבן דבק אליו, על 35 דקות.
בואו מגניב 10 דקות. הרם עוגה ממחבת באמצעות רדיד. הפוך על צלחת לקלף בעדינות רדיד, החלפת כל אננס שנדבק אליו.
* מצא עם אספקת קוקטייל בחנויות מכולת מצויד היטב.
הכן את האש. אם יש לך מדורה הולכת, להעביר כל חתיכות גדולות של עץ עדיין בוער בצד וליישר את הגחלים הלוהטות שלך כדי להתאים את הגודל של התנור ההולנדי. אם אתר המחנאות אינו מאפשר שריפות עץ, לשרוף 50 בריחים פחם עד שהם בעיקר אפורים, 10 עד 15 דקות, ולהתפשט לשכבה אפילו בגודל של התנור ההולנדי.
תכינו את התנור. עבור מתכונים רבים, אתה פשוט להגדיר את התנור ההולנדי על גבי גחלים חמות ("בישול חום תחתון"). אבל יש זמנים שבהם תצטרך לחמם גם את החלק העליון וגם את החלק התחתון של התנור. רק לגרד כמחצית הגחלים לצד ולארגן את השאר במעגל בגודל של הקצה החיצוני של התנור ההולנדי. הגדר את התנור על גבי מעגל הגחלים, ולאחר מכן ערימת את שאר הגחלים על גבי המכסה.
תתחיל לבשל. הרם את מכסה התנור ההולנדי מדי פעם כדי לבדוק את המזון והטמפרטורה. כדי להפחית את החום, לגרד קצת דלק. כדי להגדיל את החום, או לבשל יותר מ -45 דקות, להוסיף 6 עד 10 בריחים חדשים או יותר גחלים עץ (מאותו עץ עדיין בוער שעברת לצד האש שלך) כל 30 דקות.