קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קוקוס פאנה קוטה עם פירות טרופיים

קוקוס פאנה קוטה עם פירות טרופיים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פנקוטה קוקוס עם פירות טרופיים בבית. תמורת $2.86 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון , 69 גרם שומן , ובסך הכל 741 קלוריות . המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש חלב קוקוס, שמנת כבדה, סוכר קונדיטורים ואבקת ג'לטין. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , וזה טוב. מתכונים דומים: פנקוטה חלבית עם פירות טרופיים , פאנה קוטה עם פירות דרקון ופאי קוטה עם פירות עלומים .

הוראות

1
מפזרים את הג'לטין באופן שווה על 3 כפות מים קרירים בקערה קטנה. מניחים בצד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בסיר בינוני מחממים את קרם הקוקוס וחלב הקוקוס על אש בינונית עד שהדפנות מתחילות לבעבע. מנמיכים את האש ומקציפים פנימה את הג'לטין המרוכך, תוך כדי ערבוב כדי לוודא שהוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
ממלאים קערה גדולה במים קרים. מסננים את תערובת הקוקוס לקערה שתתאים בקלות לקערת המים. מכניסים לקערת המים להתקררות, מערבבים כל כמה דקות בעזרת מרית גומי עד שהתערובת מתחילה להסמיך. אם התערובת מתחילה להתייצב, הסר אותה מיד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוציאים את קערת תערובת הקוקוס מקערת המים. רוקנו את המים ונגבו את הקערה יבשה. בקערה היבשה מערבבים יחד את השמנת וסוכר הקונדיטורים עד שהסוכר נמס. מערבבים לתוך תערובת הקוקוס. חלקו את תערובת הקוקוס באופן שווה בין 6 (7 עד 8 אונקיות) כוסות רפרפת או רמקינים. מצננים עד להתייצבות, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להגשה, העבירו סכין סביב הקצה הפנימי של התבניות והופכים כל פנה קוטה על צלחת הגשה. מורחים מעט מהפירות החתוכים על כל אחד מהם, ומאפשרים לפירות להישפך על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano

פנה קוטה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט וקיאנטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.