קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קוקוס פאנה קוטה עם פירות טרופיים

קוקוס פאנה קוטה עם פירות טרופיים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פנקוטה קוקוס עם פירות טרופיים בבית. תמורת $2.86 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון , 69 גרם שומן , ובסך הכל 741 קלוריות . המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש חלב קוקוס, שמנת כבדה, סוכר קונדיטורים ואבקת ג'לטין. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , וזה טוב. מתכונים דומים: פנקוטה חלבית עם פירות טרופיים , פאנה קוטה עם פירות דרקון ופאי קוטה עם פירות עלומים .

הוראות

1
מפזרים את הג'לטין באופן שווה על 3 כפות מים קרירים בקערה קטנה. מניחים בצד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בסיר בינוני מחממים את קרם הקוקוס וחלב הקוקוס על אש בינונית עד שהדפנות מתחילות לבעבע. מנמיכים את האש ומקציפים פנימה את הג'לטין המרוכך, תוך כדי ערבוב כדי לוודא שהוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
ממלאים קערה גדולה במים קרים. מסננים את תערובת הקוקוס לקערה שתתאים בקלות לקערת המים. מכניסים לקערת המים להתקררות, מערבבים כל כמה דקות בעזרת מרית גומי עד שהתערובת מתחילה להסמיך. אם התערובת מתחילה להתייצב, הסר אותה מיד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוציאים את קערת תערובת הקוקוס מקערת המים. רוקנו את המים ונגבו את הקערה יבשה. בקערה היבשה מערבבים יחד את השמנת וסוכר הקונדיטורים עד שהסוכר נמס. מערבבים לתוך תערובת הקוקוס. חלקו את תערובת הקוקוס באופן שווה בין 6 (7 עד 8 אונקיות) כוסות רפרפת או רמקינים. מצננים עד להתייצבות, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
להגשה, העבירו סכין סביב הקצה הפנימי של התבניות והופכים כל פנה קוטה על צלחת הגשה. מורחים מעט מהפירות החתוכים על כל אחד מהם, ומאפשרים לפירות להישפך על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano

פנה קוטה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט וקיאנטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.