קוקטייל שרימפס בסינקו דה מאיו
זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם עגבניות שזיף, אבקת צ'ילי, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו שרימפס מתובל עם מתוק ו מתובל מנגו סלסה סינקו דה מיו קערות, סינקו דה מאיו, ו ממרח אבוקדו סינקו דה מאיו (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 10 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. כיסוי ורוטב צ ' יל עד 1 שבוע.
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה; מוסיפים שרימפס, ומבשלים 2 עד 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מסננים ושוטפים במים קרים. להירגע עד 24 שעות, אם תרצה.
לקלף שרימפס, משאיר זנבות על; devein, אם תרצה בכך.
מערבבים אבוקדו לתוך רוטב; רוטב כפית באופן שווה לתוך 6 כוסות מרטיני צונן או קערות קטנות. מסדרים 5 שרימפס סביב קצה של כל כוס; לקשט,אם תרצה.
מגישים עם שבבי טורטייה בטעם לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.