קוקידאטי אני דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 98 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתאים ל-48 ומחירו 27 סנט למנה מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך קליפות תפוז מסוכרות, דומדמניות, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו פיסטוק קוצידטי, קוקידאטי (עוגיות תאנה איטלקיות), ו קוקידאטי (עוגיות תאנה איטלקיות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
למילוי: גזעו את התאנים ורבעו אותן.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
2
מניחים בקערה ומכסים במים רותחים; תלול 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים וקוצצים גס במעבד המזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
שלבו עם צימוקים צהובים, דומדמניות, קליפות תפוז מסוכרות, שקדים פרוסים קלויים, צנוברים קלויים, שוקולד מריר, שימורי משמש, רום, קפה אספרסו נמס, קינמון וציפורן. להכנה מראש, מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים בטמפרטורת חדר קרירה או במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
קליפת תפוז מסוכרת
שימורי משמש
אספרסו מיידי
שקדים פרוסים
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דבש הדרים
1
מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת. משפשפים פנימה את השומן דק ומשאירים את התערובת אבקתית. מקציפים 2 ביצים וחלב לשילוב בקערה קטנה ומערבבים לתערובת הקמח ליצירת בצק. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים קלות כמה פעמים. עוטפים את הבצק בניילון ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
שומן חזיר
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחלקים את הבצק ל -12 חלקים ומרדדים כל אחד לגליל באורך של כ -12 סנטימטרים. מקמחים את המשטח והבצק קלות ומרדדים אותו למלבן באורך של כ -14 סנטימטרים ורוחב 3 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
3
מניחים קו של המילוי במרכז כל מלבן, בעזרת 1/12 מהמילוי לכל חתיכת בצק. מביאים את הבצק סביב המילוי וצובטים לאיטום. הופכים את נקניקיית הבצק הממולאת כך שהתפר יהיה בתחתית וחותכים אותו לאורכי 3 1/2 עד 4 אינץ'. בעזרת סכין חיתוך חדה או סכין גילוח חד קצה, הכינו סדרה של חתכים אלכסוניים בחלק העליון של כל נקניק קטן. משוך וסובב בעדינות, מחזיק את הנקניק בכל קצה כדי לפתוח את הקיצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מעבירים לגיליונות עוגיות מרופדים בנייר, ומעקלים אותם לצורות פרסה רחבות. הכינו שטיפת ביצים על ידי הכאת הביצה והמלח יחד עם מזלג עד שהיא רופפת. צבע כל צורה עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס) כ -20 דקות, או עד שהם בצבע זהוב בהיר. מגניב, אבק עם סוכר ממתקים ולאחסן בתבניות, בין שכבות של נייר שעווה.