קורגט ופסטה בזיליקום עם פירורי פסטו
המתכון הזה מ-BBC אוכל טוב דורש penne pack, courgettes, onion, ו-ciabatta. זה עובד היטב כמנה עיקרית. , אנו ממליצים לנסות גם : קורג'ט, בזיליקום ופסטה שקדים, פסטו & courgette פסטה לאפות, ו פסטה פסטו ועגבניה עם פירורים פריכים.
הוראות
מעט undercook הפסטה, ולאחר מכן לנקז, הזמנת מצקת של מי בישול. שוטפים את הפסטה במים קרים כדי להתקרר.
לנקז שוב, לזרוק קצת שמן כדי לעצור את זה דבק יחד ולהניח בצד בזמן שאתה מקבל את שאר לאפות מוכן.
מטגנים את הקורגטות בשמן במשך כ 10 דקות כדי לנהוג את רוב הנוזל; הם צריכים להפחית הרבה.
מוסיפים את השום והבצל למחבת, מבשלים 2 דקות יותר, ואז מתבלים ממש טוב ומוסיפים לפסטה. מערבבים ברוב frache crme וחצי פרמזן עם תיבול, ולאחר מכן עצה לתוך צלחת אטום. תמרח את שאר השפם מלמעלה.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
Whizz כמעט כל בזיליקום, שאריות גבינה, לחם וצנוברים יחד כדי להפוך את פירורי פסטו, ואז לפזר בכל רחבי החלק העליון. תסיים עם עוד כמה צנוברים.
אופים במשך 20 דקות עד הציפוי הוא פריך מבעבע בקצוות.
מגישים עם עוד כמה עלי בזיליקום מפוזרים.