קורנביף מבושל לאט
קורנביף מבושל לאט דורש בסביבה 9 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 59 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 990 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, גזר, גרגירי פלפל ותפוחי אדמה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קורנביף מבושל איטי וכרוב, קורנביף מבושל איטי לכריכים, ו קורנביף מבושל איטי וכרוב.
הוראות
ב-6 קאט. סיר איטי, שלבו את תפוחי האדמה, הגזר והבצל.
הוסף חזה (השלך מנות תבלינים מקורנביף או שמור לשימוש אחר).
מפזרים את הסוכר החום, הסוכר, הכוסברה וגרגירי הפלפל על הבשר.
מכסים ומבשלים על נמוך 9-11 שעות או עד שהבשר והירקות רכים.
מוציאים בשר וירקות לפלטת הגשה. פורסים דק חזה אחד על פני התבואה ומגישים עם ירקות. שמור את החזה הנותר לשכבות ראובן (מתכון גם במאתר מתכונים) או שמור לשימוש אחר.