קטשופ החלוץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, כך לתת קטשופ חלוץ לנסות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח, סלרי, אפרסקים בסירופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות חלוציות, פיוניר סנדלר, ו קטשופ עגבניות או רוטב עגבניות / איך להכין קטשופ עגבניות.
הוראות
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה בינונית.
מניחים עגבניות במסננת; מפזרים מלח על עגבניות. מכסים בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. זרוק נוזל.
מניחים ציפורן, allspice, וקינמון על חתיכה קטנה של גזה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור עם חוט כדי להפוך את כיס.
מערבבים את העגבניות, כיס הגבינה, הסוכר והמרכיבים הנותרים בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל, חשוף, 1 1/2 שעות, ערבוב לעתים קרובות. זרוק את כיס הגבינה.
הערה: חלוץ קטשופ יכול להיות מאוחסן במיכל אטום במקרר שלך עד 1 חודש.