קטשופ מייפל-בורבון
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב חלב חינם, גשו לסופר וקנו זרעי כוסברה, בורבון, ל-8 תרמילי הל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו המבורגר צ'דר ורמונט עם קטשופ מייפל חם, גלידת מייפל-בורבון, ו Maple Bourbon Bbq Chicken (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את הצנצנות ואת העפעפיים: שטפו את כל הצנצנות והעפעפיים ביסודיות בסבון ומים ושטפו היטב. מלא את הקנרית שלך עם מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות על ידי לפחות 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. באמצעות זוג מלקחיים שימורים, להנמיך את הצנצנות בעדינות, הטיה אותם למלא עם מים חמים. בסיר קטן, לשמור על קצת מים חמים אבל לא רותחים; מניחים את המכסים במים. יש קומקום נוסף של מים לרתיחה.
הפוך את הקטשופ: לעטוף פלפלים, הל וכוסברה בכותנה או במקום בעירוי תה ולהוסיף לעגבניות. מביאים רסק עגבניות, סירופ, בורבון ומלח לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, עד שהוא כהה, מתעבה והוא מופחת על ידי כשליש.
מוסיפים חומץ ורוטב דגים ומערבבים לשלב.
הסר את השקיק התבלינים, ולהסיר רוטב מהחום.
מלא וסגור את הצנצנות: באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר את הצנצנות מן הפחית, בזהירות לשפוך את המים בחזרה לתוך הפחית. מניחים ליד הקטשופ בסיר. להפוך את החום מתחת לפחית לגבוה. השתמש מצקת לשפוך את הקטשופ לתוך צנצנות דרך משפך שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' headspace בחלק העליון. הפעל צ ' ופסטיק נקי סביב החלק הפנימי של הצנצנת כדי להוציא כל אוויר לכוד. נגב את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה.
מניחים את המכסים על, בורג על הטבעות עד רק אצבע הדוקה.
חותם את הצנצנות: באמצעות מלקחיים שימורים, בעדינות להעביר את הצנצנות אל הפחית, דואג לשמור אותם אנכיים. כאשר כל הצנצנות נמצאות בפחית, לא צריך להיות לפחות 1" מים מכסים אותם; אם אתה צריך יותר, להוסיף מים מהקומקום עד הצנצנות מכוסים מספיק. להביא את המים לרתיחה מתגלגלת מלאה, ולעבד במשך 10 דקות.
הסר וקריר: באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר בעדינות את הצנצנות מן הפחית ולהעביר אותם מגבת מטבח או מתלה קירור, שוב לשמור אותם אנכיים. אין להגדיר צנצנות חמות ישירות על משטחים דלפק מגניב. השאירו להתקרר, ללא הפרעה, לפחות 12 שעות. אם כל צנצנות לא חותם כאשר מגניב, reprocess באמצעות השיטה לעיל, או לקרר ולהשתמש באופן מיידי.
הוסף תווית למכסה או לצד הצנצנת שלך, וציין את התאריך שהוא משומר.
הסר את הטבעות ואת צנצנות לאחסן במקום קריר, כהה עד שנה אחת. מקררים לאחר הפתיחה.