קטשופ עבור אוהבי אוכל אמיתי
, המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 808 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא את כלהכסף, מלח ים לא מזוקק, ציפורן טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. מתכונים דומים: גרנולה יומיומית מאוכל אמיתי, פשוט מאוד, אוהבי הקטשופ של מוריי Slumgullion (Lite-Bleu), ו רוטב חמוציות אוכל אמיתי.
הוראות
כף רסק עגבניות לתוך קערה גדולה ערבוב לקפל בדבש גלם או ממתיק טבעי אחר של בחירה.
להקציף רבע כוס מי גבינה טרייה או ירקות starter תרבות לתוך ממותק עגבניות רסק יחד עם חומץ תפוחים תפוחים, מלח ים, allspice וציפורן. המשך לטאטא מרכיבים אלה יחד עד הדבק הוא חלק ואחיד.כפית קטשופ תוצרת בית לתוך צנצנת מייסון, העליון עם שתי כפות תרבית מי גבינה או ירקות starter טריים, לכסות באופן רופף עם מטלית או מכסה ולאפשר קטשופ לשבת בטמפרטורת החדר, ללא הפרעה, במשך שלושה עד חמישה ימים.לאחר שלושה עד חמישה ימים, לחשוף את הקטשופ תוצרת בית ולתת לו ערבוב יסודי לפני העברה למקרר. קטשופ תוצרת בית מותסס באופן טבעי ישמור במשך כמה חודשים במקרר.