קיווי-פשטידות מלאך רימון
פשטידות מלאך-קיווי רימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, שמנת כבדה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קוקטייל רימון קיווי גרניטה, פאי רימונים דובדבן (מיני), ו עוגת פירות יער רימון חמוציות בצורת לב (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור עד 93°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף.
מקציפים את החלבונים בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מקציפים, ואז מוסיפים קרם של טרטר ומלח. להמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות.
הוסף 1/2 סוכר superfine כוס, 1 כף בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להגדיל את מהירות מערבל גבוה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק, על 5 דקות. מקפלים הנותרים 1/2 כוס סוכר superfine בעדינות אבל ביסודיות.
עם גב של כף, להפיץ מרנג לתוך 10 (4 אינץ') סיבובים, 5 על כל תבנית אפייה מרופדת. טופס דיכאון 3 אינץ ' רחב במרכז של כל סיבוב (צורה וחלק בצד החיצוני של כל סיבוב עם סכין חמאה אם תרצה).
באמצעות מסננת בסדר רשת, אבקת קלות ממתקים סוכר באופן שווה על מרנג.
אופים, עם דלת תנור פתוח על 1/2 אינץ ' עם ידית של כף עץ, עד מרנג הוא פריך, על 2 1/2 שעות. לכבות את התנור ולתת מקצפת לעמוד בתנור, עם דלת פתוחה, עד יבש, לפחות 1 שעה. בזהירות לקלף קלף.
לטאטא יחד קמח, קורנפלור, קמצוץ של מלח, ו 2 כפות סוכר מגורען בקערה קטנה.
לטאטא יחד חלמונים בקערה בינונית, ואז לטאטא בתערובת קמח עד חלקה.
מביאים חלב רק לרתיחה עם הנותרים 2 כפות סוכר ב 1 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
הסר מהחום וקצף חצי תערובת חלב לתערובת ביצה.
יוצקים פודינג בחזרה למחבת, לטאטא, ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן במרץ, ואז להרתיח, לטאטא, 2 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל. באמצעות מרית גומי, כוח קרם דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה רדודה. קרם מאפה צונן, פני השטח שלו מכוסים בנייר שעווה, 2 שעות.
להקציף שמנת כבדה במרץ בקערה בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
להקציף קרם מאפה בקצרה כדי לשחרר, ולאחר מכן, באמצעות מרית, בעדינות לקפל קצפת. צ ' יל, מכוסה, 30 דקות.
ממלאים כל פגז מרנג עם כ 3 כפות קרם מאפה וחלק העליון של מילוי עם גב של כף.
מחלקים קיווי שווה בין פגזים, ואז מפזרים זרעי רימון מעל צמרות.
* Meringues נאפים בצורה הטובה ביותר ביום יבש; לחות עלולה לגרום להם להיות דביק.•
מרנג אפוי ניתן להשאיר לייבש בתנור כבוי עד 12 שעות.* מרנג יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* קרם מאפה ללא קצפת יכול להיות מקורר עד 1 יום. קצפת יכול להיות מקופל לתוך קרם מאפה עד 4 שעות קדימה; לשמור מקורר, מכוסה.* ניתן לחתוך קיווי 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.* זרעי רימון לשמור, מכוסה ומקורר, 3 ימים.