פשטידות מלאך-קיווי רימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, שמנת כבדה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קוקטייל רימון קיווי גרניטה, פאי רימונים דובדבן (מיני), ו עוגת פירות יער רימון חמוציות בצורת לב (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור עד 93°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים את החלבונים בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מקציפים, ואז מוסיפים קרם של טרטר ומלח. להמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף 1/2 סוכר superfine כוס, 1 כף בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להגדיל את מהירות מערבל גבוה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק, על 5 דקות. מקפלים הנותרים 1/2 כוס סוכר superfine בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfine
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
עם גב של כף, להפיץ מרנג לתוך 10 (4 אינץ') סיבובים, 5 על כל תבנית אפייה מרופדת. טופס דיכאון 3 אינץ ' רחב במרכז של כל סיבוב (צורה וחלק בצד החיצוני של כל סיבוב עם סכין חמאה אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
5
באמצעות מסננת בסדר רשת, אבקת קלות ממתקים סוכר באופן שווה על מרנג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
אופים, עם דלת תנור פתוח על 1/2 אינץ ' עם ידית של כף עץ, עד מרנג הוא פריך, על 2 1/2 שעות. לכבות את התנור ולתת מקצפת לעמוד בתנור, עם דלת פתוחה, עד יבש, לפחות 1 שעה. בזהירות לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
לטאטא יחד קמח, קורנפלור, קמצוץ של מלח, ו 2 כפות סוכר מגורען בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא יחד חלמונים בקערה בינונית, ואז לטאטא בתערובת קמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מביאים חלב רק לרתיחה עם הנותרים 2 כפות סוכר ב 1 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום וקצף חצי תערובת חלב לתערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים פודינג בחזרה למחבת, לטאטא, ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן במרץ, ואז להרתיח, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל. באמצעות מרית גומי, כוח קרם דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה רדודה. קרם מאפה צונן, פני השטח שלו מכוסים בנייר שעווה, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להקציף שמנת כבדה במרץ בקערה בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להקציף קרם מאפה בקצרה כדי לשחרר, ולאחר מכן, באמצעות מרית, בעדינות לקפל קצפת. צ ' יל, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
1
ממלאים כל פגז מרנג עם כ 3 כפות קרם מאפה וחלק העליון של מילוי עם גב של כף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
2
מחלקים קיווי שווה בין פגזים, ואז מפזרים זרעי רימון מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימון
(מומלץ: רוטב A1)
עוגות אורז מוצ'י צבעוניות
1
* Meringues נאפים בצורה הטובה ביותר ביום יבש; לחות עלולה לגרום להם להיות דביק.•
2
מרנג אפוי ניתן להשאיר לייבש בתנור כבוי עד 12 שעות.* מרנג יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* קרם מאפה ללא קצפת יכול להיות מקורר עד 1 יום. קצפת יכול להיות מקופל לתוך קרם מאפה עד 4 שעות קדימה; לשמור מקורר, מכוסה.* ניתן לחתוך קיווי 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.* זרעי רימון לשמור, מכוסה ומקורר, 3 ימים.