קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קיווי-פשטידות מלאך רימון

קיווי-פשטידות מלאך רימון
פשטידות מלאך-קיווי רימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, שמנת כבדה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קוקטייל רימון קיווי גרניטה, פאי רימונים דובדבן (מיני), ו עוגת פירות יער רימון חמוציות בצורת לב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור עד 93°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מקציפים את החלבונים בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מקציפים, ואז מוסיפים קרם של טרטר ומלח. להמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף 1/2 סוכר superfine כוס, 1 כף בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להגדיל את מהירות מערבל גבוה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק, על 5 דקות. מקפלים הנותרים 1/2 כוס סוכר superfine בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
עם גב של כף, להפיץ מרנג לתוך 10 (4 אינץ') סיבובים, 5 על כל תבנית אפייה מרופדת. טופס דיכאון 3 אינץ ' רחב במרכז של כל סיבוב (צורה וחלק בצד החיצוני של כל סיבוב עם סכין חמאה אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
5
באמצעות מסננת בסדר רשת, אבקת קלות ממתקים סוכר באופן שווה על מרנג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
אופים, עם דלת תנור פתוח על 1/2 אינץ ' עם ידית של כף עץ, עד מרנג הוא פריך, על 2 1/2 שעות. לכבות את התנור ולתת מקצפת לעמוד בתנור, עם דלת פתוחה, עד יבש, לפחות 1 שעה. בזהירות לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
לטאטא יחד קמח, קורנפלור, קמצוץ של מלח, ו 2 כפות סוכר מגורען בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטאטא יחד חלמונים בקערה בינונית, ואז לטאטא בתערובת קמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מביאים חלב רק לרתיחה עם הנותרים 2 כפות סוכר ב 1 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מהחום וקצף חצי תערובת חלב לתערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים פודינג בחזרה למחבת, לטאטא, ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן במרץ, ואז להרתיח, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל. באמצעות מרית גומי, כוח קרם דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה רדודה. קרם מאפה צונן, פני השטח שלו מכוסים בנייר שעווה, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
להקציף שמנת כבדה במרץ בקערה בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
להקציף קרם מאפה בקצרה כדי לשחרר, ולאחר מכן, באמצעות מרית, בעדינות לקפל קצפת. צ ' יל, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
ממלאים כל פגז מרנג עם כ 3 כפות קרם מאפה וחלק העליון של מילוי עם גב של כף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
2
מחלקים קיווי שווה בין פגזים, ואז מפזרים זרעי רימון מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
1
* Meringues נאפים בצורה הטובה ביותר ביום יבש; לחות עלולה לגרום להם להיות דביק.•
2
מרנג אפוי ניתן להשאיר לייבש בתנור כבוי עד 12 שעות.* מרנג יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* קרם מאפה ללא קצפת יכול להיות מקורר עד 1 יום. קצפת יכול להיות מקופל לתוך קרם מאפה עד 4 שעות קדימה; לשמור מקורר, מכוסה.* ניתן לחתוך קיווי 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.* זרעי רימון לשמור, מכוסה ומקורר, 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)