קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קיווי-פשטידות מלאך רימון

קיווי-פשטידות מלאך רימון
פשטידות מלאך-קיווי רימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, שמנת כבדה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קוקטייל רימון קיווי גרניטה, פאי רימונים דובדבן (מיני), ו עוגת פירות יער רימון חמוציות בצורת לב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור עד 93°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקציפים את החלבונים בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מקציפים, ואז מוסיפים קרם של טרטר ומלח. להמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף 1/2 סוכר superfine כוס, 1 כף בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להגדיל את מהירות מערבל גבוה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק, על 5 דקות. מקפלים הנותרים 1/2 כוס סוכר superfine בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
עם גב של כף, להפיץ מרנג לתוך 10 (4 אינץ') סיבובים, 5 על כל תבנית אפייה מרופדת. טופס דיכאון 3 אינץ ' רחב במרכז של כל סיבוב (צורה וחלק בצד החיצוני של כל סיבוב עם סכין חמאה אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
5
באמצעות מסננת בסדר רשת, אבקת קלות ממתקים סוכר באופן שווה על מרנג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
אופים, עם דלת תנור פתוח על 1/2 אינץ ' עם ידית של כף עץ, עד מרנג הוא פריך, על 2 1/2 שעות. לכבות את התנור ולתת מקצפת לעמוד בתנור, עם דלת פתוחה, עד יבש, לפחות 1 שעה. בזהירות לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לטאטא יחד קמח, קורנפלור, קמצוץ של מלח, ו 2 כפות סוכר מגורען בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא יחד חלמונים בקערה בינונית, ואז לטאטא בתערובת קמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מביאים חלב רק לרתיחה עם הנותרים 2 כפות סוכר ב 1 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום וקצף חצי תערובת חלב לתערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים פודינג בחזרה למחבת, לטאטא, ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן במרץ, ואז להרתיח, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל. באמצעות מרית גומי, כוח קרם דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה רדודה. קרם מאפה צונן, פני השטח שלו מכוסים בנייר שעווה, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להקציף שמנת כבדה במרץ בקערה בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להקציף קרם מאפה בקצרה כדי לשחרר, ולאחר מכן, באמצעות מרית, בעדינות לקפל קצפת. צ ' יל, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
ממלאים כל פגז מרנג עם כ 3 כפות קרם מאפה וחלק העליון של מילוי עם גב של כף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
2
מחלקים קיווי שווה בין פגזים, ואז מפזרים זרעי רימון מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
1
* Meringues נאפים בצורה הטובה ביותר ביום יבש; לחות עלולה לגרום להם להיות דביק.•
2
מרנג אפוי ניתן להשאיר לייבש בתנור כבוי עד 12 שעות.* מרנג יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* קרם מאפה ללא קצפת יכול להיות מקורר עד 1 יום. קצפת יכול להיות מקופל לתוך קרם מאפה עד 4 שעות קדימה; לשמור מקורר, מכוסה.* ניתן לחתוך קיווי 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.* זרעי רימון לשמור, מכוסה ומקורר, 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®