קייל-טורקיה אורז קערה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם אחוז הקרקע טורקיה, שקדים, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קל קייל & ברוקולי סלט אורז קערה עם רוטב בוטנים תאילנדי פיקנטי ... ו Fave five Friday: Kale, פיקנטי בוטנים Portobello קייל אורז קערה עם כוסברה, ו קערת אורז חומה עם מיסו, ביצה עלומה, כרוב-סלט צנון (מתכונים דומים).
הוראות
מחית כל אבל 3 כפות כוסברה עם 1/2 כוס מים, חלפיניו, שקדים ו 1/4 כפית מלח בבלנדר עד חלקה.
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את טורקיה 1/2 כפית מלח; לבשל, ערבוב לשבור את הבשר עם כף עץ, עד השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים את הבצל, השום והכמון ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ -6 דקות. מערבבים 1 1/2 כוסות מים, תערובת כוסברה פוריד, תפוחי אדמה וכרוב. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז לחשוף ולהפחית את החום בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 15 דקות. מתבלים במלח ומגישים מעל האורז. למעלה עם הכוסברה השמורה.