קיימה (בשר טחון בסגנון הודי)
Keema (בשר טחון בסגנון הודי) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי וראשוני מגיש 4 ומחירו 2.81 $ למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 30 גרם חלבון , 40 גרם שומן ובסך הכל 511 קלוריות . מתכון זה אופייני למטבח ההודי. 77 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם טלה טחון, גראם מסאלה, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 74% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מנה עיקרית של בקר טחון מתובל הודי , קולסלאו בסגנון הודי , ו- Ealy Fish Molee (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) .
הוראות
במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית, מבשלים טלה טחון עד להשחמה אחידה. תוך כדי הבישול מפרקים בעזרת כף עץ עד להתפוררות.
מעבירים בשר טלה מבושל לקערה ומסננים ממנו את כל השומן מלבד כף אחת.
מטגנים את הבצל עד שהוא רך ושקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה שום, ומקפיצים דקה. מערבבים פנימה גראם מסאלה ומלח ומבשלים דקה אחת. מחזירים את הטלה השחום למחבת, ומערבבים פנימה רסק עגבניות ומרק בקר. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות או עד שהבשר מבושל לגמרי והנוזלים מתאדים.