קילבסה וקציצות עם עגבניות בזיליקום
קילבסן וקציצות עם עגבניות בזיליקום עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 508 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם בצל, שמן זית, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו קציצות טורקיה עם עגבניות ובזיליקום, קציצות פליאו עם בזיליקום ועגבניות מיובשות, ו קלבסה בגריל, בצל מקורמל ופיצות בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר ומקפיצים בצל ושום עד לשקיפות, נזהרים לא להישרף. מערבבים פלפלים פרוסים ומבשלים בעדינות עד לריכוך. מערבבים פנימה עגבניות, עלי בזיליקום טריים גבעולי בזיליקום ארוזים, מתבלים במלח ופלפל ומניחים לבשל בעדינות כדי לתת לטעמים להשתלב.
לקילבסה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
בזמן שהרוטב מתבשל מחממים את השמן על אש בינונית במחבת גדולה. מבשלים קילבסה עד שהם מתחילים להשחים והקפידו לשמור על חום בינוני כדי שלא יתפצלו.
מעבירים לתבנית אפייה גדולה בעזרת כף מחוררת, ושומרים את הטפטופים במחבת כדי לצרוב את הקציצות.
לקציצות: בזמן שהקילבסה מתבשלת, מערבבים פירורי לחם, חלב, בצל, ביצים ופטרוזיליה בקערת ערבוב.
מוסיפים בשר בקר ומערבבים היטב. יוצרים קציצות קטנות וצורבים במחבת בה התבשלו הקילבסה.
מעבירים בעזרת כף מחוררת לתבנית האפייה עם הקילבסה.
יוצקים את הרוטב על הקילבסה וקציצות הבשר, ומכסים במכסה או בנייר כסף, ומסיימים בתנור כ -20 דקות.
מגישים כמו כריכים עם לחמניות איטלקיות.