קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

קימצ'י מטוגן אורז עם דיונון מוקפץ וביצה עלומה

קימצ'י מטוגן אורז עם דיונון מוקפץ וביצה עלומה
קימצ'י מטוגן אורז עם דיונון מוקפץ וביצה עלומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 439 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, דיונונים, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו קימצ'י קוריאני אורז מטוגן עם דיונון וטונה, מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap), ו דיונון מוקפץ עם חצילים מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חם 1 כף שמן קנולה במחבת גדולה שאינם מקל מעל חום גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את חתיכות דיונון ולהשתמש כף עץ להתפשט בשכבה אחת. מבשלים עד שחום על הקרקעית, 15 עד 30 שניות. מערבבים וחומים בצד השני, עוד 15 עד 30 שניות, ולאחר מכן לכבות את החום ולהעביר את הדיונון לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חום שנותר כף שמן במחבת מעל בינוני. לבשל קמחי לרגע, ולאחר מכן להוסיף מיץ קימצ ' י, מים, gochujang (אופציונלי), אורז, פרוסות בצל ירוק לבן. מערבבים תערובת מדי פעם ומבשלים עד שכל הנוזל התאדה, כ 7 דקות. כאשר נעשה זאת, לכבות את החום, להחזיר את חתיכות דיונון, ולהוסיף את שמן שומשום פרוסות בצל ירוק. מערבבים היטב ולאחר מכן מחלקים את האורז המטוגן קמחי בין ארבע קערות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קמחיקמחי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, לחלוט את הביצים על פי השיטה חסינת תקלות של קנג ' י. הגדר סיר בינוני של מים מעל חום בינוני עד שהוא מגיע 180 ° F, בערך בנקודה שבה המים מתחילים לרעוד אבל לא רותח. התאם את החום לנמוך או בינוני-נמוך כדי לשמור על הטמפרטורה. לפצח כל ביצה לתוך קערה נפרדת. אחד בכל פעם, להעביר ביצה למסננת רשת דקה, בעדינות לסובב אותו עד לבן עודף מוסר, ולאחר מכן בעדינות להוריד את הביצה לתוך הסיר לגלגל אותו לתוך המים באמצעות מסננת. ברגע שכל הביצים מתווספות, להשתמש בכפית גדולה מחוררת כדי להזיז אותם בזהירות עד שהם יוצרים צורה ביצה יפה. לאחר הלבנים להגדיר, על 3 1/2 עד 4 דקות, להסיר ביצים עם מסננת, ולהעביר כל אחד לקערה של אורז מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעל כל קערה עם רבע משומשום ופרוס נורי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
נוריםנורים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

קימצ ' י עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Quintan Essentia Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.