קימצ'י מטוגן אורז עם דיונון מוקפץ וביצה עלומה
קימצ'י מטוגן אורז עם דיונון מוקפץ וביצה עלומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 439 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, דיונונים, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו קימצ'י קוריאני אורז מטוגן עם דיונון וטונה, מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap), ו דיונון מוקפץ עם חצילים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
חם 1 כף שמן קנולה במחבת גדולה שאינם מקל מעל חום גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את חתיכות דיונון ולהשתמש כף עץ להתפשט בשכבה אחת. מבשלים עד שחום על הקרקעית, 15 עד 30 שניות. מערבבים וחומים בצד השני, עוד 15 עד 30 שניות, ולאחר מכן לכבות את החום ולהעביר את הדיונון לקערה ולהניח בצד.
חום שנותר כף שמן במחבת מעל בינוני. לבשל קמחי לרגע, ולאחר מכן להוסיף מיץ קימצ ' י, מים, gochujang (אופציונלי), אורז, פרוסות בצל ירוק לבן. מערבבים תערובת מדי פעם ומבשלים עד שכל הנוזל התאדה, כ 7 דקות. כאשר נעשה זאת, לכבות את החום, להחזיר את חתיכות דיונון, ולהוסיף את שמן שומשום פרוסות בצל ירוק. מערבבים היטב ולאחר מכן מחלקים את האורז המטוגן קמחי בין ארבע קערות גדולות.
בינתיים, לחלוט את הביצים על פי השיטה חסינת תקלות של קנג ' י. הגדר סיר בינוני של מים מעל חום בינוני עד שהוא מגיע 180 ° F, בערך בנקודה שבה המים מתחילים לרעוד אבל לא רותח. התאם את החום לנמוך או בינוני-נמוך כדי לשמור על הטמפרטורה. לפצח כל ביצה לתוך קערה נפרדת. אחד בכל פעם, להעביר ביצה למסננת רשת דקה, בעדינות לסובב אותו עד לבן עודף מוסר, ולאחר מכן בעדינות להוריד את הביצה לתוך הסיר לגלגל אותו לתוך המים באמצעות מסננת. ברגע שכל הביצים מתווספות, להשתמש בכפית גדולה מחוררת כדי להזיז אותם בזהירות עד שהם יוצרים צורה ביצה יפה. לאחר הלבנים להגדיר, על 3 1/2 עד 4 דקות, להסיר ביצים עם מסננת, ולהעביר כל אחד לקערה של אורז מטוגן.
מעל כל קערה עם רבע משומשום ופרוס נורי.