קינואה בייקון עם שקדים ועשבי תיבול
קינואה בייקון עם שקדים ועשבי תיבול עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. אם יש לך קינואה, שאלוט, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לינגוויני וצדפות עם שקדים ועשבי תיבול, פורל ממולא בקוסקוס, שקדים ועשבי תיבול, ו פרגולה עם ארטישוקים, פטה, שקדים ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את השקדים בצלחת עוגה וטוסט בתנור עד חום זהוב, 4 דקות; בואו להתקרר.
בסיר בינוני, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השומן שניתנו, על 2 דקות.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מוסיפים את קינואה, מלאי ומרווה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהמניה נספגת, כ -17 דקות.
הסר את קינואה מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. השליכו את המרווה ותפיחו את הקינואה במזלג. מערבבים את עירית, פטרוזיליה ושקדים קלויים. מתבלים את הקינואה במלח ופלפל ומגישים.