קינואה לבבית עם תפוחים מוקפצים ושקדים
אם יש לכם פלפל, גזר, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרובית, תפוחים ושקדים, סלט אמנון עם תפוחים ושקדים, ו קישואים מוקפצים עם שקדים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קינואה במסננת בסדר; מקום מסננת בקערה גדולה. מכסה קינואה עם מים. באמצעות הידיים, לשפשף דגנים יחד במשך 30 שניות; לשטוף ולנקז. חזור על הנוהל פעמיים.
חום 1 כפית שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, גזר ושום למחבת; מטגנים 5 דקות או עד הבצל רך וגזר מתחיל חום. מערבבים במרק, קינואה, מלח, וקינמון; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג.
הסר מהחום. קצפת עם מזלג; להתחמם.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוח למחבת; מטגנים 7 דקות או עד שהתפוח מתחיל להשחים.
הוסף תפוח, שקדים, ופלפל לקינואה, זורק לשלב.