קינואה-ממולאים כרוב לחמניות עם גבינת עיזים
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, שיני שום, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו קינואה-ממולאים כרוב לחמניות ירוקות עם גבינת עיזים, קינואן וגלילי כרוב גבינת עיזים, ו קינואה ממולאת פלפלים {עם גבינת עיזים} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים עגבניות, שום, קורנית; לכסות ומבשלים 30 דקות או עד עגבניות מאוד רך.
מוסיפים מלח; מחית גס עם מחית תפוחי אדמה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים חצי כרוב. לבשל 1 דקה.
הסר כרוב מהמחבת עם כפית מחוררת; לצלול לתוך מי קרח. חזור על הליך עם כרוב שנותר.
הסר צלע מרכזית מכל עלה כרוב, משאיר את העלה שלם ולא חתוך בקצה עלים.
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
להוסיף קינואה; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג.
הסר מחבת מחום; מערבבים ב 3 כפות אגוזי מלך.
מורחים על רוטב עגבניות כוס 3/4 על החלק התחתון של זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. עבודה עם עלה כרוב 1 בכל פעם, במקום על תערובת קינואה 1/4 כוס במרכז העלה. מקפלים בקצוות של עלה; להפשיל, ג ' לי רול אופנה. חזור על הנוהל עם עלים כרוב הנותרים תערובת קינואה כדי ליצור 12 לחמניות.
מקום לחמניות, צדי התפר למטה, בצלחת. נשאר כפית רוטב על לחמניות. מכסים ואופים ב 375 במשך 20 דקות.
מפזרים באופן שווה עם אגוזי מלך וגבינה הנותרים.
אופים, חשוף, במשך 5 דקות.