קינואה עם סקווש חורף מרוקאי ונזיד גזר
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קינואה עם סקווש חורף מרוקאי ונזיד גזר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 228 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלח, קוביות butternut סקווש, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קינואה עם סקווש חורף מרוקאי ונזיד גזר, תבשיל עוף קינואה קישואים חורף, ו תבשיל סקווש חומוס מרוקאי.
הוראות
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 1 דקה.
מערבבים בפפריקה וב -8 המרכיבים הבאים.
מוסיפים 1 כוס מים, עגבניות ומיץ לימון. מביאים לרתיחה.
מוסיפים דלעת וגזר. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהירקות רכים, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
לשטוף קינואה; לנקז. ממיסים חמאה עם שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל וגזר. כיסוי; לבשל עד ירקות מתחילים חום, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
להוסיף שום, מלח, כורכום; sauté 1 דקה.
להוסיף קינואה; מערבבים 1 דקה.
הוסף 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; מבשלים עד הנוזל נספג קינואה הוא מכרז, על 15 דקות.
תחמם מחדש נזיד. מוסיפים חצי כוסברה וחצי נענע. קינואה כפית על מגש, להרכיב היטב במרכז. נזיד כפית לתוך באר.
מפזרים עשבי תיבול הנותרים מעל.
* גרגר עם טעם עדין ומרקם דומה קוסקוס; זמין בחנויות מזון טבעי.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "