קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות76
מגזין

קינואה קון Vegetales Asados (קינואה עם ירקות קלויים)

קינואה קון Vegetales Asados (קינואה עם ירקות קלויים)
קינואה קון Vegetales Asados (קינואה עם ירקות קלויים) נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 29 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ים ופלפל, פלפל, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קינואה עם ירקות קלויים, Quinoan וירקות קלויים, ו ירקות קלויים עם קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחדש את התנור ל-350F. 
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים את הירקות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה כדי למנוע מהם דבק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
טפטוף עם שמן זית ועונה עם כמון, מלח ופלפל. השתמש בידיים שלך לערבב היטב, ואז לצלות במשך 20-30 דקות.יש לשטוף את הקינואה במסננת משובחת. בסיר בינוני מניחים את הקינואה ו 4 כוסות מים עד רותחים. להפחית את החום ומבשלים עד המים נספגים קינואה מתרוממת, על 15 דקות. הגדר aside.In קערת ערבוב גדולה משלבת קינואה וירקות קלויים. התאם את התיבול, להוסיף מיץ לימון, ומפזרים גבינה ופטרוזיליה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מגישים בטמפרטורת החדר.