קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח אגס מיושן

קינוח אגס מיושן
קינוח אגס מיושן יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 266 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 21%. נסו קינוח קופסת קרח מיושן, קינוח תות שיבולת שועל, ו עוגת אגס שקדים מיושנת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, 3 כפות הסוכר והמלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. בקערה קטנה מקציפים חלמונים ומיץ לימון; מערבבים לחומרים יבשים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוציאים 1 כוס לקערה אחרת; מערבבים פנימה את יתרת הסוכר ומניחים בצד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לחץ על תערובת הפירורים שנותרה על הקרקעית ומעלה את דפנות 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים בחום של 375 במשך 10-12 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בינתיים, למילוי, שלבו את הסוכר, 2 כפות עמילן התירס, המלח והקינמון בסיר קטן; מערבבים לאט מים ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
זורקים אגסים עם עמילן התירס שנותר; כף מעל קרום. למעלה עם מילוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מפזרים ציפוי שמור.
9
אופים 35-40 דקות או עד שהמילוי מבעבע והתוספת משחימה קלות. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.