קינוח אגס מיושן יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 266 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 21%. נסו קינוח קופסת קרח מיושן, קינוח תות שיבולת שועל, ו עוגת אגס שקדים מיושנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, 3 כפות הסוכר והמלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. בקערה קטנה מקציפים חלמונים ומיץ לימון; מערבבים לחומרים יבשים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוציאים 1 כוס לקערה אחרת; מערבבים פנימה את יתרת הסוכר ומניחים בצד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
לחץ על תערובת הפירורים שנותרה על הקרקעית ומעלה את דפנות 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים בחום של 375 במשך 10-12 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
5
בינתיים, למילוי, שלבו את הסוכר, 2 כפות עמילן התירס, המלח והקינמון בסיר קטן; מערבבים לאט מים ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
7
זורקים אגסים עם עמילן התירס שנותר; כף מעל קרום. למעלה עם מילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופ
8
מפזרים ציפוי שמור.
9
אופים 35-40 דקות או עד שהמילוי מבעבע והתוספת משחימה קלות. מצננים על רשת.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.