קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח בורק

קינוח בורק
קינוח בורק הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם משמשים, חמאה, מאפה פילו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו חצי מון בורק, פטה בורק, ו בורק אלג'יראי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מברישים תבנית עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
במעבד מזון דופקים את אגוזי המלך והפיסטוקים עד שהם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מעבירים את האגוזים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מכניסים את המשמשים למעבד ודופקים אותם עד שהם קצוצים גס, מוסיפים לתערובת האגוזים ומערבבים היטב עם הידיים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6
מוסיפים 2 כפות מהדבש ו 1/4 כוס מהחמאה המומסת; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
מרדדים את בצק הפילו ומניחים את הסדינים שטוחים על משטח עבודה. שמור את המאפה מכוסה במגבת לחה ולא רטובה בזמן שאתה פועל למניעת התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
8
מניחים 1 דף פילו על התבנית החמאה ומברישים אותה בחמאה מומסת יותר ומפזרים כ -1 כפית סוכר. חזור על הפעולה עם 3 גיליונות הפילו הנותרים, ערם זה על גבי זה ומפזרים כל אחד מהם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מורחים את מילוי האגוזים בשכבה דקה על גבי המאפה ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' מכל הצדדים. מקפלים פנימה את הצדדים הארוכים ומגלגלים את המאפה כמו סיגר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מברישים את כל החלק העליון בחמאה מומסת עוד יותר ומפזרים את יומן המאפה עם כפית הסוכר שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
אופים 45 דקות, או עד להזהבה ופריכה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
פורסים את הבורק לגלגלי רוח בגודל 1 אינץ'.
13
מזלפים את 2 כפות הדבש הנותרות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים