קינוח בורק
קינוח בורק הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם משמשים, חמאה, מאפה פילו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו חצי מון בורק, פטה בורק, ו בורק אלג'יראי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מברישים תבנית עם חמאה מומסת.
במעבד מזון דופקים את אגוזי המלך והפיסטוקים עד שהם קצוצים גס.
מעבירים את האגוזים לקערה גדולה.
מכניסים את המשמשים למעבד ודופקים אותם עד שהם קצוצים גס, מוסיפים לתערובת האגוזים ומערבבים היטב עם הידיים לשילוב.
מוסיפים 2 כפות מהדבש ו 1/4 כוס מהחמאה המומסת; לזרוק.
מרדדים את בצק הפילו ומניחים את הסדינים שטוחים על משטח עבודה. שמור את המאפה מכוסה במגבת לחה ולא רטובה בזמן שאתה פועל למניעת התייבשות.
מניחים 1 דף פילו על התבנית החמאה ומברישים אותה בחמאה מומסת יותר ומפזרים כ -1 כפית סוכר. חזור על הפעולה עם 3 גיליונות הפילו הנותרים, ערם זה על גבי זה ומפזרים כל אחד מהם סוכר.
מורחים את מילוי האגוזים בשכבה דקה על גבי המאפה ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' מכל הצדדים. מקפלים פנימה את הצדדים הארוכים ומגלגלים את המאפה כמו סיגר.
מברישים את כל החלק העליון בחמאה מומסת עוד יותר ומפזרים את יומן המאפה עם כפית הסוכר שנותרה.
אופים 45 דקות, או עד להזהבה ופריכה.
פורסים את הבורק לגלגלי רוח בגודל 1 אינץ'.
מזלפים את 2 כפות הדבש הנותרות לפני ההגשה.