קינוח גבינת דובדבן מתוק
קינוח גבינת דובדבן מתוק דורש כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 516 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 15. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תמצית שקדים, חמאה, עוגיות לחם פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 9%. קינוח גבינת שמנת דובדבן, כופתאות דובדבן וגבינה מתוקה, ו כופתאות דובדבן וגבינה מתוקה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה חותכים חמאה לעוגיות כתושות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. לחץ לתוך 13 אינץ ' לא משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 15-18 דקות או עד שהקרום משחים קלות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה שלבו את מילוי הפאי והתמציות; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים עד שהם תפוחים. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים על קרום. למעלה עם מילוי. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
הקינוח עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.