קינוח דולסה דה לצ'ה בשכבות
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם ציפוי גלידת קרמל, ציפוי קצפת מגניב, ופלים וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: קינוח leche dulce de שכבתי, קינוח גלידת דולצ'ה-Mochan, ו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche).
הוראות
מחבת כיכר קו 9x5 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרעים על פני הצדדים. קוצצים 4 וופלים; להפריש. סדר 12 של הוופלים הנותרים על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מקציפים תערובות פודינג וחלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות. (פודינג יהיה עבה.) Stir IN COOL WHIP.
מורחים 1/3 של תערובת הפודינג על הוופלים במחבת; העליון עם 12 של הוופלים הנותרים 2 כפות. ציפוי קרמל; לחזור על שכבות. מכסים בתערובת פודינג שנותרה.
מפזרים ופלים קצוצים; לחץ בעדינות לתוך תערובת פודינג.
להקפיא 4 שעות או עד המשרד. השתמש בנייר כסף ידיות כדי להרים קינוח מן המחבת; להסיר רדיד.
בואו לעמוד 15 דקות. כדי לרכך מעט לפני ההגשה.