קינוח דלעת-תפוח בתנור איטי
והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3539 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 94 גר' של שומן. לכי לחנות וקחי מילוי פאי תפוחים, סוכר חום, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בישול איטי קינוח תפוח אפוי, פודינג דלעת תפוח מבושל איטי, ו תפוח דלעת מבושל איטי-עוגת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3 1/2-כדי 6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. עוגת כפית מתמלאת לתוך סיר; להפיץ באופן שווה.
לנצח את החומרים הנותרים למעט גלידה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים בלילה מעל מילוי עוגה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים עם גלידה. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.