קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח מוקה פרפה

קינוח מוקה פרפה
קינוח מוקה פרפה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 304 קלוריות. אם יש לך אגוזי מלך, ג'לטין, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: פרפה מוקה ברי שמנת, אי קינוח פרפה, ו דלעת מוס קינוח פרפה.

הוראות

1
הכינו ואפו עוגה לפי הוראות החבילה, בעזרת 9 אינץ'. תבנית אפייה עגולה. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס חלב; תן לעמוד במשך 1 דקה. בסיר קטן שלבו את הסוכר, גרגירי הקפה, המלח והחלב שנותר. מבשלים ומערבבים עד שנוצרות בועות סביב קצה התבנית.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים תערובת ג ' לטין; מערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4
מעבירים לקערה. מכניסים למקרר עד להסמכה קלה, בערך 1-1 / 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בקערה צוננת מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים קצפת ו 1/2 כוס אגוזי מלך לתערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מרפדים את החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. מחבת עגולה עם נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים תערובת ג ' לטין לתבנית; מניחים בזהירות שכבת עוגה מקוררת מעל. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
רגע לפני ההגשה, הפוך את הקינוח על מגש הגשה; קלף בעדינות נייר שעווה.
9
מקשטים באגוזי מלך שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב פרפייט עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "