קינוח פטל קפוא
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 326 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם חמאה, לבבות שוקולד, צבע מזון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קינוח קפוא עם פאדג'פטל, פטל מערבולת קינוח קפוא, ו מנגו ופטל קינוח קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים קרום. לחץ בחוזקה בחלק התחתון של ungreased 8 אינץ springform פאן.
אופים 8 עד 10 דקות. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, להכות חלב מרוכז ממותק, מיץ לימון וליקר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף פטל; לנצח על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מקפלים קצפת וצבע מזון אדום.
יוצקים מעל קרום. להקפיא לפחות 2 שעות או עד המשרד.
רגע לפני ההגשה, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כ -15 דקות.
מקשטים עם קצפת ממותקת ולבבות שוקולד. חנות קינוח במקפיא.