תפוחי אדמה זהובים וכרישה מוקרמים
תפוחי אדמה זהובים וכרישה גראטן נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, ברטולי שמן זית כתית מעולה, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: תפוח אדמה מוזהב מוקרם, כרישה תפוחי אדמה, ו כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
הסר ולהשליך שורש מסתיים וחולצות ירוקות כהות של כרישה.
חותכים כרישה לפרוסות דקות; לשטוף היטב, ולנקז.
לבשל כרישה בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד זהב קל. מערבבים תפוחי אדמה ואת הבא 3 מרכיבים; לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד תפוחי אדמה מעט מכרז.
מסננים תערובת תפוחי אדמה.
מוסיפים רוטב אלפרדו ומלח, ערבוב בעדינות רק עד מצופה.
תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך קל משומן 11-x 7 אינץ ' אפייה צלחת; העליון עם גבינה.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 20 דקות; לחשוף ולאפות 15 יותר דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז וגבינה הוא השחמה קלות.