קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

קינוח פיסטוק-אננס חלמית

קינוח פיסטוק-אננס חלמית
מתכון פיסטוק - אננס חלמית קינוח יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אננס במיץ, דובדבנים maraschino, מרשמלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט חלמית פיסטוק, קינוח חלמית קפה, ו קינוח חלמית חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פודינג יבש, אננס, אגוזים 1 מרשמלו כוס בקערה גדולה. מערבבים בעדינות ב 1 שוט מגניב אמבטיה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף 2 כוסות של המרשמלו הנותרים כדי להישאר שוט מגניב בקערה נפרדת; לערבב קלות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שכבה מחצית כל תערובת פודינג תערובת מרשמלו בקערה גדולה הגשה; לחזור על שכבות. למעלה עם שאר מרשמלו ודובדבנים. להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.