קינוח פיסטוק פלאפי
מתכון קינוח פיסטוק פלאפי יכול להתבצע בסביבות 30 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 24. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך תערובת פודינג פיסטוק, קמח, ציפוי מוקצף מקרטון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה די רע. קינוח מנטה פלאפי, קינוח אננס פלאפי, ו קינוח לימון פלאפי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים מרגרינה לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח וסוכר; מערבבים עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
לחץ על החלק התחתון של 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 375 למשך 10-12 דקות או עד להתייצבות. מגניב.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת ושמנת חמוצה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים על הקרום. בקערה אחרת שלבו תערובות חלב ופודינג; מקציפים במהירות נמוכה למשך 2 דקות.
מורחים על השכבה הראשונה. מורחים בזהירות ציפוי מוקצף מעל השכבה השנייה.
מפזרים אגוזי מלך. צמרמורת לפחות 1 שעה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "