קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות3
מגזין

קינוח קרם ברולה פשוט

קינוח קרם ברולה פשוט
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא 3 כפות סוכר ושמנת בקערה בטוחה למיקרוגל עד בשילוב טוב; לחמם את התערובת במיקרוגל עד חם, 1 עד 2 דקות, ולטאטא שוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטאטא חלמונים ביצה תמצית וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים תערובת שמנת לתוך 2 ramekins. הגדר ramekins לתוך מחבת צלייה ויוצקים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים בתנור שחומם מראש עד קינוחי קרם נקבעים אבל עדיין מעט jiggly כאשר מזועזע, כ 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר ramekins מ מים חמים ו צונן במקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים 1 כף סוכר באופן שווה על גבי כל קינוח. השתמש לפיד מטבח כדי טוסט קל ולהמיס את ציפוי הסוכר עד חום תוסס, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
תן לציפוי הסוכר להתקרר לפני ההגשה. כדי לשרת, להשתמש בכפית כדי לפצח את הסוכר הפריך לפתוח כדי לחשוף את הקינוח שמנת מתחת.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק