קינוח קרם ברולה פשוט
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לטאטא 3 כפות סוכר ושמנת בקערה בטוחה למיקרוגל עד בשילוב טוב; לחמם את התערובת במיקרוגל עד חם, 1 עד 2 דקות, ולטאטא שוב כדי לפזר סוכר.
לטאטא חלמונים ביצה תמצית וניל עד חלקה.
יוצקים תערובת שמנת לתוך 2 ramekins. הגדר ramekins לתוך מחבת צלייה ויוצקים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים בתנור שחומם מראש עד קינוחי קרם נקבעים אבל עדיין מעט jiggly כאשר מזועזע, כ 50 דקות.
הסר ramekins מ מים חמים ו צונן במקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מפזרים 1 כף סוכר באופן שווה על גבי כל קינוח. השתמש לפיד מטבח כדי טוסט קל ולהמיס את ציפוי הסוכר עד חום תוסס, כ -30 שניות.
תן לציפוי הסוכר להתקרר לפני ההגשה. כדי לשרת, להשתמש בכפית כדי לפצח את הסוכר הפריך לפתוח כדי לחשוף את הקינוח שמנת מתחת.