קינמון דביק-לחמניה גלידה
גלידת לחמנייה דביקה קינמון עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 315 קלוריות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, לחמניות קינמון אפויות, אגוזי פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. מתכונים דומים: סופגניות לחמניות קינמון אפויות עם זיגוג גבינת שמנת וניל, עוגת לחמניית קינמון תבלינים דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו מאפינס לחמניה דביקים.
הוראות
בסיר כבד גדול מחממים חלב ו -2 / 3 כוס סוכר עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
לטאטא כמות קטנה של תערובת חמה לתוך ביצים; להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 ששי ומצפה את גב הכף.
מסירים מהאש. מעבירים במהירות לקערה; מניחים במי קרח ומערבבים למשך 2 דקות. מערבבים פנימה 2 כוסות שמנת, קינמון ווניל. לחץ על נייר שעווה על פני השטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
לקרמל, שלבו את החמאה, המים וסירופ התירס בסיר כבד. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את יתרת הסוכר; מבשלים ומערבבים עד להמסת הסוכר.
מביאים לרתיחה על אש בינונית ללא ערבוב. מרתיחים במשך 4 דקות ללא ערבוב. ממשיכים לרתיחה במשך 12-15 דקות, תוך ערבוב מתמיד או עד שהתערובת בצבע קרמל.
מסירים מהאש. מערבבים בזהירות את יתרת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד להתקרר.
למלא גליל של מקפיא גלידה שני שלישים מלא; להקפיא בהתאם להוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה.
בכלי מקפיא גדול שכבו שליש מהגלידה, 1/2 כוס קרמל, 2/3 כוס לחמניות קינמון ו -3 כפות פקאן. חזור פעמיים. תערובת מערבולת; להקפיא עד המשרד.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
קרם שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון הם בחירה מצוינת לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.