קינמון - מולסה תפוחים אפויים
תפוחים אפויים עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, קינמון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תפוחים אפויים עם פודינג לחם חמוציות מולסה, תפוח אפוי סופגניות קינמון עם זיגוג מולסה, ו תפוחים אפויים קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375F. Mist תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם ספריי בישול. באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך גזע מכל תפוח. השתמש כף או מלון baller כדי לגרוף את הזרעים ואת הליבה, יצירת חלל עמוק אבל משאיר על 1/2 אינץ ' של התחתון ללא פגע.
מניחים תפוחים זקוף בתבנית אפייה.
מערבבים סוכר חום, מלח, חמאה וקינמון בקערה קטנה. השתמש באצבעות כדי ללחוץ על מרכיבים יחד ולעבוד לתוך להדביק עבה.
מערבבים באגוזים עם אצבעות. מחלקים תערובת ומקום לחללים של תפוחים.
טפטוף מולסה מעל ומסביב תפוחים.
יוצקים מספיק מים רק כדי לכסות את תחתית המנה.
אופים, צוף לעתים קרובות עם מיצי פאן, עד תפוחים הם במכרז ומילוי הוא זהוב, 35 עד 40 דקות.