קינמון-עוגות תאנה סוכר
עוגת קינמון-סוכר תאנים היא צמחוני ומספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם תאריכים, ביצים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו סוכר חום-עוגות פופ קינמון, תוצרת בית סוכר חום קינמון Pop-טארטים, ו דבש-זנגביל תפוח טארטים עם קינמון-אגוזי מלך סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד רכות; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצה ווניל, מכים היטב.
שלב קמח הבא 4 מרכיבים; בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, מכות עד מעורבב. לעצב בצק לכדור. כיסוי וצינה 30 דקות.
רול בצק כדי 1/4 " עובי על משטח מקומח קלות.
חותכים ומתאימים בצק לתשעה מחבתות משומנות קלות של 3" טארט, המזמינות שאריות בצק.
שלב שימורים הנותרים 4 מרכיבים; מערבבים היטב. תערובת מילוי כפית לתוך מחבתות טארט.
מגלגלים שאריות בצק לעובי של 1/8; חותכים חצי מהבצק לרצועות של 1/4".
חותכים את מחצית הבצק שנותרה עם חותכי עוגיות קטנים.
מסדרים רצועות בצק, אופנת סריג, על פני צמרות של 4 טארטים.
מקום בצורת מגזרות על צמרות של טארטים שנותרו.
מניחים טארטים על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד הזהב.
בואו להתקרר על מתלה תיל. להסיר בעדינות מחבתות.
הערה: עבור שימורי תאנים, השתמשנו בראסוול.