קינמון - תפוז כתום
קינמון - תפוז כתום יכול להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. אם יש לכם תמצית ונילן, חלמונים, חלב ללא שומן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 27%. מתכונים דומים: קינמון - תפוז כתום, קינמון וכתום קרם ברולה, ו קטלאנית קינמון.
הוראות
שלב חלב, חלב יבש ומלח בסיר קטן על אש בינונית.
מחממים עד 180 או עד שנוצרות בועות זעירות סביב הקצה (לא להרתיח), תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קליפת תפוז ומקל קינמון. מכסים ומניחים לתלול 10 דקות. מסננים תערובת חלב דרך מסננת לקערה; מחק מוצקים. מערבבים תמצית וניל.
שלב 2 כפות סוכר וחלמונים בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מטרפה לשילוב.
מוסיפים בהדרגה תערובת חלב לתערובת הביצים, תוך ערבוב מתמיד עם סיכה. מחלקים את תערובת החלב באופן שווה בין 2 מנות רדודות (6 אונקיות).
מניחים כלים בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים לתבנית לעומק של 1 אינץ'.
אופים בחום של 300 במשך 40 דקות או עד שהמרכז בקושי זז כשנוגעים בצלחת.
מוציאים כלים מהתבנית; מצננים לחלוטין על רשת. מכסים ומצננים לפחות 4 שעות או לילה.
מנפים את 2 כפות הסוכר הנותרות באופן שווה מעל החלק העליון של ברלס. מחזיק מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פודינג, לחמם את הסוכר, להזיז את הלפיד קדימה ואחורה, עד שהסוכר נמס לחלוטין קרמל (כ 1 דקה).