קיצור דרך Pierogi
קיצור דרך פירוגי יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מתאבן שמשרת 53. מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עטיפות של וון טון, פלפל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פירוגי., פירוגי., ו לזניה פירוגי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, מערבבים תפוחי אדמה, ממרח גבינת שמנת ופלפל.
חותכים עטיפות טון וון לעיגולים עם חותך ביסקוויטים 3 אינץ'; להבריש קצוות עם ביצה לבן. כף 1 כף. תערובת תפוחי אדמה על מרכז כל עטיפה; לקפל במחצית. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
להוסיף, בקבוצות של 12, למים רותחים בסיר גדול; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד pierogies לצוף אל פני השטח.
ניקוז במסננת. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
ממיסים 1 כף. חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף 12 pierogies; לבשל 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. חזור עם שאר חמאה פירושקי.