קיש אספרגוס
קיש אספרגוס היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת 1.44$ למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -17 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 376 קלוריות . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אספרגוס, בזיליקום, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: Quiche Aux Asperges Et Saumon (קיש אספרגוס וסלמון) , קיש אספרגוס וקיש אספרגוס .
הוראות
אופים את הקרום ב-425 מעלות למשך 6-7 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מבשלים את חניתות האספרגוס בכמות קטנה של מים עד לריכוך.
מסננים ומצננים. הניחו שלוש חניתות לקישוט; חותכים את האספרגוס הנותר ל-1/2 אינץ'. חתיכות.
שלבו את חתיכות האספרגוס והבצל; להוסיף קמח ולערבב.
יוצקים לקרום; מפזרים גבינה.
טורפים יחד ביצים, שמנת, מלח, בזיליקום וקאיין; יוצקים על תערובת האספרגוס.
אופים ב-325 מעלות למשך 25 דקות. מחלקים את חניתות האספרגוס השמורים לאורכם ומסדרים, כשהצד החתוך כלפי מטה, בדוגמת גלגלים על גבי המילוי.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן
קיש בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. ה-NV Paques et Fils עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
![NV Paques et Fils]()
NV Paques et Fils
ורוד מאוד יפה. ניחוח דובדבנים והידראנגאה. ורד עז עם תות חמצמץ בחך וחמיצות נמרצת בסיומת, הוא מעודן ומתוחכם, אבל לא נודניקי בכלל. יין בראנץ' מושלם. ערך מצוין.