קיש אספרגוס ופטריות
קיש אספרגוס ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 94 גרם של שומן, וסך הכל 1507 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם ביצים, פלפל טחון, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו אידה אספרגוס וקיש פטריות, קיש אספרגוס ופטריות, ו קיש פטריות אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חום אחיד פריך.
ניקוז על מגבות נייר, להתפורר ולהניח בצד.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד שקופים. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את פטריות פורטובלו. המשך לבשל עד הפטריות רכות. תניח בצד.
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים אספרגוס במים רותחים עד רק במכרז, 1 עד 2 דקות. מיד לנקז ולהפעיל מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מברישים את קליפת העוגה עם ביצה מוכה, אם משתמשים.
מניחים את תערובת בצל ופטריות, אספרגוס, בייקון לתוך החלק התחתון של קליפת העוגה.
מפזרים גבינות צ ' דר ופטה על הירקות. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, מלח ופלפל עד חלקה.
יוצקים את התערובת על מילוי ירקות וגבינה.
אופים חשפו במשך 35 עד 40 דקות, או עד המשרד משחימים קלות על גבי.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.