אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. סלט הקראב של אלברטסון, סלט כרוב קרבי, ו קל קראב אגרול (אפוי דל שומן) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מטגנים את הבצל בחמאה עד שהקרמל.להפיץ את הבצל המקורמל על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2
מפזרים את הקראב על הבצל ולאחר מכן העליון עם גבינת בלו, מוצרלה ופרובולון.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
תפוח אדמה נא מגורר
פרובולון
20 פרוסות זוקיני דקות
3
לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח ופלפל ולאחר מכן לשפוך את התערובת לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מפזרים את החלק העליון עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
5
אופים ב 177° במשך 40 עד 50 דקות.אפשר להגדיר לפחות 5 דקות לפני ההגשה.