קיש גבינה באמצע השבוע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל קיש גבינה באמצע השבוע. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם ביצים, גבינת מוצרלה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), מקרוני וגבינה אפויים: אמצע השבוע נעשה נכון, ו שבועיים של לחם גבינת בירה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פטריות ובצל במחבת nonstick גדולה מרוסס עם ספריי בישול על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד פריך במכרז.
להקציף ביצים, חלב ורוטב בקערה בינונית עד מעורבב.
מוסיפים תערובת תרד וגבינה; מערבבים היטב.
יוצקים לתוך הקרום; מפזרים בייקון.
אופים 50 דקות. או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.