קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, נענע קרועה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס, צלחת עמוקה ביצה קיש, ו קיש עגבניות מיובשות בצלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את החמאה; מערבבים עם בלנדר מאפה או את האצבעות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מקציפים את חלמון הביצה ו 3 כפות מי קרח בקערה קטנה; לעבוד לתוך הבצק עד הבצק מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק. לסחוט כמות קטנה יחד: אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם. טופס לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד; להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
חלמון ביצה
חמאה
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
בלנדר
קערה
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על המערוך (זה עשוי לקחת קצת תרגול) ולהניח אותו בתוך מחבת springform 9 אינץ'. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך החלק התחתון והצדדי; לקצץ את העודף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
מערוך
4
שים את המחבת על תבנית אפייה חסון לקרר עד מוכן למלא.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
5
הכן את המילוי: לשים מחבת על חום נמוך בינוני מעיל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצלים ומבשלים לאט, ערבוב מדי פעם, עד שהם caramelize, 40 עד 45 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
הוסף כמה כפות מים כדי לעזור בצל להישבר, במידת הצורך.) לזרוק את החזיר ולבשל, ערבוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מים
חם
8
הסר מהחום.
9
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
לטאטא את הביצים בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
להקציף בקרם; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הבצל והחזיר בקרום בזהירות לשפוך את תערובת הביצה; המילוי צריך להיות על 1/2 אינץ ' מלמעלה. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים 1 שעה, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
קרם
קרום
ביצה
חם
ציוד שתשתמש בו
תנור
מקציף
רדיד אלומיניום
12
הסר את רדיד ואופים עד הקיש מוגדר אבל מתנועע מעט, על 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
13
הסר למדף ולתת מגניב 45 דקות.
14
בינתיים, להפוך את הסלט: להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; blanch את האספרגוס עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
מעבירים לקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול, ואז לנקז. חותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לקערה; מוסיפים את הפרמזן ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מים
פרמזן
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערה
16
מוסיפים את שמן הזית ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן זית
17
שחרר את הקיש מהמחבת עם מרית מתכת דקה, ולאחר מכן להסיר את הטבעת.