קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס
קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, נענע קרועה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס, צלחת עמוקה ביצה קיש, ו קיש עגבניות מיובשות בצלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה; מערבבים עם בלנדר מאפה או את האצבעות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מקציפים את חלמון הביצה ו 3 כפות מי קרח בקערה קטנה; לעבוד לתוך הבצק עד הבצק מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק. לסחוט כמות קטנה יחד: אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם. טופס לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד; להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על המערוך (זה עשוי לקחת קצת תרגול) ולהניח אותו בתוך מחבת springform 9 אינץ'. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך החלק התחתון והצדדי; לקצץ את העודף.
שים את המחבת על תבנית אפייה חסון לקרר עד מוכן למלא.
הכן את המילוי: לשים מחבת על חום נמוך בינוני מעיל עם שמן זית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים לאט, ערבוב מדי פעם, עד שהם caramelize, 40 עד 45 דקות. (
הוסף כמה כפות מים כדי לעזור בצל להישבר, במידת הצורך.) לזרוק את החזיר ולבשל, ערבוב, על 10 דקות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לטאטא את הביצים בקערה גדולה עד קצף.
להקציף בקרם; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הבצל והחזיר בקרום בזהירות לשפוך את תערובת הביצה; המילוי צריך להיות על 1/2 אינץ ' מלמעלה. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים 1 שעה, 45 דקות.
הסר את רדיד ואופים עד הקיש מוגדר אבל מתנועע מעט, על 30 דקות יותר.
הסר למדף ולתת מגניב 45 דקות.
בינתיים, להפוך את הסלט: להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; blanch את האספרגוס עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מעבירים לקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול, ואז לנקז. חותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לקערה; מוסיפים את הפרמזן ועשבי תיבול.
מוסיפים את שמן הזית ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב.
שחרר את הקיש מהמחבת עם מרית מתכת דקה, ולאחר מכן להסיר את הטבעת.
מעבירים את הקיש לצלחת וחותכים לפלחים.
טפטוף עם שמן זית ועונה עם פלפל. למעלה עם הסלט.