קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס

קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס
קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, נענע קרועה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס, צלחת עמוקה ביצה קיש, ו קיש עגבניות מיובשות בצלחת עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את החמאה; מערבבים עם בלנדר מאפה או את האצבעות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מקציפים את חלמון הביצה ו 3 כפות מי קרח בקערה קטנה; לעבוד לתוך הבצק עד הבצק מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק. לסחוט כמות קטנה יחד: אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם. טופס לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד; להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על המערוך (זה עשוי לקחת קצת תרגול) ולהניח אותו בתוך מחבת springform 9 אינץ'. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך החלק התחתון והצדדי; לקצץ את העודף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מערוךמערוך
4
שים את המחבת על תבנית אפייה חסון לקרר עד מוכן למלא.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
5
הכן את המילוי: לשים מחבת על חום נמוך בינוני מעיל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצלים ומבשלים לאט, ערבוב מדי פעם, עד שהם caramelize, 40 עד 45 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
הוסף כמה כפות מים כדי לעזור בצל להישבר, במידת הצורך.) לזרוק את החזיר ולבשל, ערבוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
חםחם
8
הסר מהחום.
9
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לטאטא את הביצים בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
להקציף בקרם; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הבצל והחזיר בקרום בזהירות לשפוך את תערובת הביצה; המילוי צריך להיות על 1/2 אינץ ' מלמעלה. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים 1 שעה, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
קרםקרם
קרוםקרום
ביצהביצה
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מקציףמקציף
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
הסר את רדיד ואופים עד הקיש מוגדר אבל מתנועע מעט, על 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
הסר למדף ולתת מגניב 45 דקות.
14
בינתיים, להפוך את הסלט: להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; blanch את האספרגוס עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מעבירים לקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול, ואז לנקז. חותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לקערה; מוסיפים את הפרמזן ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
פרמזןפרמזן
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
מוסיפים את שמן הזית ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
17
שחרר את הקיש מהמחבת עם מרית מתכת דקה, ולאחר מכן להסיר את הטבעת.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
18
מעבירים את הקיש לצלחת וחותכים לפלחים.
19
טפטוף עם שמן זית ועונה עם פלפל. למעלה עם הסלט.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
20
צילום: ג ' וני מילר

מרכיבים

907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אספרגוס, גזוזאספרגוס, גזוז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמיר טרי קרועשמיר טרי קרוע1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות8largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1מיץ לימוןמיץ לימון12שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר12שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרנענע טרייה קרועהנענע טרייה קרועה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פרמזן, מגולחת בקולףגבינת פרמזן, מגולחת בקולף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קרועהפטרוזיליה טרייה קרועה12שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר מעושן, קוביותחזיר מעושן, קוביות0חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון122 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1/2 מקלות קרים חמאה ללא מלח, קוביות1/2 מקלות קרים חמאה ללא מלח, קוביות2largesבצל וידליה, פרוסבצל וידליה, פרוס