קיש לארוחת בוקר
קיש לארוחת בוקר הוא מתכון ים תיכוני ל-8 סועדים. מנה עיקרית זו מכילה 445 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -38 גרם שומן למנה. תמורת 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 30 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, קליפת בצק לא אפויה, שמנת מתוקה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון כפית של 39% , המנה הזו לא כל כך טובה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם קיש משחת עלים , קיש אספרגוס וקיש בייקון ורוקט .
הוראות
מרפדים את קליפת הבצק הלא דקורית בנייר כסף עבה בעובי כפול.
אופים ב-450 מעלות צלזיוס במשך 5 דקות; מסירים את נייר הכסף.
אופים עוד 5 דקות; מוציאים מהתנור ומצננים.
פזרו בייקון, גבינות ובצל על הקלתית. בקערה, טרפו ביצים, שמנת מתוקה, מלח, סוכר ופלפל קאיין; שפכו לתוך הקלתית.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.