קיש עגבניות
המתכון קיש עגבניות מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכין 8 מנות עם 318 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חצי & חצי קרם אתה יכול לעקוב אחר זה עיקרי קורס עם עוגת קרם קוקוס עשוי עם חצי & חצי כמו קינוח. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קיש חזיר ועגבניות, קיש עגבניות אספרגוס, ו קיש עגבניות ללא קרום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והטימין. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהנוזל כמעט מתאדה, בערך 10 עד 15 דקות.
מפזרים 1 כוס גבינה לתחתית קליפת העוגה. מכסים בתערובת עגבניות; מפזרים גבינה שנותרה.
בקערה קטנה מקציפים ביצים עד לקבלת קצף. מקציפים בשמנת.
אופים בחום של 425. במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 325; אופים 40 דקות יותר או עד שהחלק העליון מתחיל להשחים וסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.