קיש פטריות-שאלוט
קיש פטריות-שאלוט עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה על 45 דקות. אם יש לך כל המטרה קמח, שאלוט, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קיש פטריות-שאלוט, פשטידת שאלוט בקרמל + קיש פטריות, ו פטריות קרמיני, בייקון וקיש שאלוט ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח וסוכר במעבד.
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לעבד עד צורות ארוחה גס.
לטאטא 1 ביצה 1 כפית מים קרים בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת קמח. באמצעות הפעלה / כיבוי, לעבד רק עד טופס גושים לחים.
העברת משטח עבודה ללוש בעדינות עד הבצק מגיע יחד, על 4 סיבובים. טופס לכדור; לשטח לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה 1 שעה. לעשות קדימה בצק יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.
חמאה 9 1/2 אינץ עגול מחורץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
מעבירים את הבצק למחבת, לוחצים על הצדדים התחתונים ומעלה של המחבת; חותכים כל בצק עודף. צ ' יל 1 שעה.
מחממים תנור ל 204°. חמאה ריבוע גדול של נייר ולחץ, בצד חמאה למטה, על הקרום. מלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
הסר רדיד ומשקולות. באמצעות מזלג, פירס התחתון של קרום בכל רחבי (כ 10 פעמים).
אופים עד הזהב, על 10 דקות.
מברשת קלה עם ביצה לבן. מגניב. לעשות קדימה יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; סאוטה עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים פטריות; מפזרים מלח ופלפל. הגבירו את החום לגובה ולטבול עד שהנוזל נספג והפטריות רכות, כ-8 דקות.
מפזרים 2 1/2 כפיות קורנית ומבשלים 1 דקה.
העברת תערובת לצלחת. פטריות מגניבות לחלוטין.
מניחים קרום מקורר במחבת על תבנית אפייה.
מפזרים עם הנותרים 2 1/2 כפיות קורנית.
פטריות ניקוז, במידת הצורך. לפזר פטריות על קורנית.
להקציף קרם, ביצים, מלח ופלפל בקערה בינונית.
יוצקים תערובת ביצים על פטריות.
אופים קיש עד פודינג מוגדר, על 25 דקות. מגניב 15 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.