קיש פטריות תרד עם טרגון
קיש פטריות תרד עם טרגון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 237 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, פפריקה, טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פשטידת תרד-פטריות, קיש פטריות ותרד, ו קיש תרד ופטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים ביצה לבן של 1 ביצה לתוך קערה קטנה לטאטא עם מים עד קצף. מניחים את חלמון הביצה בצד בקערה גדולה.
מברשת תערובת ביצה לבן על הקצוות ובתוך הקרום. לתקוע חורים לתוך החלק הפנימי ולמעלה את הצדדים של הקרום עם מזלג.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד זיגוג ביצה לבן מבשל על הקרום, על 5 דקות.
יוצקים כל תערובת ביצה לבן הנותרים לתוך קערה גדולה עם חלמון; לטאטא 2 יותר ביצים וחלב עד בשילוב ביסודיות. תניח בצד את תערובת הביצים.
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות ובצל עד שהנוזל של הפטרייה התאדה, 9 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
כבה את החום ומערבבים תרד לפטריות חמות לנבול.
מערבבים בטרגון, פפריקה ופלפל קאיין.
מערבבים בעדינות תערובת פטריות תרד לביצים וחלב. מקפלים 1 1/4 כוס גבינת צ ' דר לבנה לתוך המילוי.
יוצקים תרד פטריות מילוי לתוך קרום העוגה prebaked ולסדר פרוסות של קישואים דפוס דקורטיבי על גבי המילוי. למעלה עם 1/4 כוס גבינת צ ' דר לבן בשכבה זוגית.
מניחים את הקיש על תבנית אפייה ואופים בתנור עד שלמעלה משחימים קלות וסכין מוכנס לאמצע הקיש יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
אפשר לקיש להתקרר על תבנית האפייה החמה במשך 5 דקות לפני ההסרה כדי לסיים קירור על מתלה תיל עד לטמפרטורת ההגשה, 10 עד 15 דקות נוספות.