קיש שוויצרי ללא קרום
קיש שוויצרי ללא קרום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-20 ומחירו 81 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: קיש מנגולד שוויצרי ללא קרום, קיש ללא קרום, ו קיש ללא קרום.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני. מערבבים פנימה קמח; מבשלים ומערבבים עד מבעבע. מוסיפים חלב בהדרגה; מבשלים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך.
מסירים מהאש; מניחים בצד להתקרר, בערך 15-20 דקות. בינתיים, שלבו גבינת קוטג', אבקת אפייה, מלח וחרדל; מניחים בצד.
בקערה גדולה, מכים את הביצים. מוסיפים לאט גבינת שמנת, תערובת גבינת קוטג ' ורוטב שמנת. מקפלים פנימה שוויצרי
יוצקים לתוך שני משומן 10-ב. צלחות פאי.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.